图片
网站标志
点评搜索
 
 
会员登录
登录账号:
登录密码:
验 证 码:
您好,您已登录
您有条新到站内短信
会员中心 退出登录
 
 
点评详情
发布于:2019-12-11 05:06:22  访问:288 次 回复:0 篇
版主管理 | 推荐 | 删除 | 删除并扣分
ανάπτυξη ερευνητές ανάπτυξη ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΟΙΧΟΥ - Περιβάλλον - Ρόλο-κλειδί για τα οικοσυστήματα είχαν οι κατσαρίδες
ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΟΙΧΟΥ Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΟΙΧΟΥ άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός
- Περιβάλλον - Ρόλο-κλειδί για τα οικοσυστήματα είχαν οι κατσαρίδες ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΟΙΧΟΥ Την εποχή της βασιλείας των δεινοσαύρων, πριν περίπου 65 εκατομμύρια χρόνια, οι ταπεινές κατσαρίδες καθάριζαν το έδαφος από την κοπριά, ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΟΙΧΟΥ μια πολύ σημαντική λειτουργία την οποία σήμερα επιτελούν οι μύγες και τα σκαθάρια.
Αυτό προκύπ ΤΕΙ από έρευνα της Σλοβακικής Ακαδημίας Επιστημών που δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση Plos One.
Στο πλαίσιο της μελέτης τους οι επιστήμονες, ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΟΙΧΟΥ με επικεφαλής τον Δρ. Peter Vršanský, εξέτασαν μια προϊστορική κατσαρίδα και τα περιττώματα της. Η κατσαρίδα βρέθηκε διατηρημένη σε κεχριμπάρι, στο Λίβανο.
Χρησιμοποιώντας μικροτομογράφο ακτίνων Χ, οι ερευνητές κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα τρισδιάστατο μοντέλο της κατσαρίδας και των περιττωμάτων της, ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΟΙΧΟΥ χωρίς να την αποσπάσουν από το κεχριμπάρι. Όπως διαπίστωσαν, στα περιττώματα και το έντερο της κατσαρίδας υπήρχαν σωματίδια ξύλου με λείες άκρες. Το γεγονός ότι οι άκρες δεν ήταν αιχμηρές σημαίνει πως το ξύλο είχε υποστεί πέψη από άλλο ζώο πριν καταλήξει στην κατσαρίδα.
Σύμφωνα με τους επιστήμονες, η μόνη λογική εξήγηση, δεδομένου ότι έζησαν την ίδια περίοδο, είναι ότι η κατσαρίδα είχε τραφεί με κοπριά δεινοσαύρων.
Αν το έδαφος δεν καθαριστεί από την κοπριά, ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΟΙΧΟΥ «ασφυκτιά» και δυσχεραίνεται η ανάπτυξη των φυτών.
Η κατσαρίδα που εξέτασαν οι επιστήμονες ανήκει στην οικογένεια Blattulidae, η οποία πλέον έχει εξαφανιστεί.
Σήμερα, το σημαντικό έργο του καθαρισμού του εδάφους από την κοπριά επιτελούν οι μύγες και τα σκαθάρια, αν και οι επιστήμονες υποστηρίζουν πως υπάρχουν ακόμα κάποια είδη κατσαρίδας που τρέφονται με περιττώματα ζώων τα οποία εξελίχθηκαν από τους δεινοσαύρους, όπως για παράδειγμα τα πτηνά, οι νυχτερίδες και οι σαύρες γκέκο.
ΠΗΓΗ: econews.gr
ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΟΙΧΟΥ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΟΙΧΟΥ Βήματα προς την... ΕΕ κάνει το Μονακό
Έτοιμο να αρχίσει διαπραγματεύσεις με τις Βρυξέλλες στις αρχές του 2014, χωρίς να θυσιάσει τις «ιδιαιτερότητές» τουΈτοιμο να αρχίσει διαπραγματεύσεις με τις Βρυξέλλες στις αρχές του 2014, ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΟΙΧΟΥ προκειμένου να συνάψει συμφωνία σύμπραξης με την ΕΕ, ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΟΙΧΟΥ είναι το Μονακό.
Ωστόσο, το πριγκιπάτο δεν είναι διατεθειμένο να θυσιάσει τις «ιδιαιτερότητές» του, ανέφερε ο επικεφαλής της κυβέρνησης, Μισέλ Ροζέ.
«Επιθυμούμε, για την ανάπτυξη της οικονομίας μας, να εμβαθύνουμε τις σχέσεις με την Ευρωπαϊκή Ένωση», δήλωσε ο Ροζέ προς τους δημοσιογράφους στη διάρκεια επίσκεψής του στις Βρυξέλλες. «Δεν εξετάζουμε το ενδεχόμενο μιας ολοκλήρωσης στην ΕΕ ούτε καν στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο. Η υπογραφή μιας ιδιαίτερης συμφωνίας σύμπραξης με την ΕΕ είναι το σενάριο που προτιμάμε», πρόσθεσε.
Τους τελευταίους μήνες έχουν αρχίσει προπαρασκευαστικές συζητήσεις και το Μονακό ελπίζει πως οι διαπραγματεύσεις με την Επιτ ροπή θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2014. Διεξάγονται μαζί με δύο άλλα ευρωπαϊκά «μικροκράτη» που βρίσκονται στην ίδια κατάσταση, ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΟΙΧΟΥ την Ανδόρα και τον Άγιο Μαρίνο.
Οι διαπραγματεύσεις θα αφορούν κυρίως τη συνεργασία ανάμεσα στις φορολογικές αρχές και τις ανταλλαγές πληροφοριών, ένα θέμα ευαίσθητο για το Μονακό όπως και για τα άλλα μικρά ευρωπαϊκά κράτη όπου η φορολογία είναι ευνοϊκή.
Το Μονακό μάλιστα επικοινωνιακή εκστρατεία στις Βρυξέλλες για να προωθήσει «την ιδιαιτερότητά του στην ευρώπη»: «Έχουμε περισσότερες θέσεις εργασίας απ` ό,τι κατοίκους —50.000 για 37.000— και η καθαρή δημιουργία θέσεων εργασίας φτάνει τις 1.000 το μήνα», ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΟΙΧΟΥ υπογράμμισε ο Ζιλ Τονελί, ο πρεσβευτής του Μονακό στις Βρυξέλλες.
δήμαρχος Τήλου: Καταγγέλλει «πόλεμο» από επιχειρηματικά συμφέροντα να αποσυρθεί το «Sea Star»
Παρά τις πιέσεις, τα δρομολόγια του ταχύπλοου θα συνεχιστούν κανονικά, λέει η Μαρία Καμμά«Πόλεμο» από επιχειρηματικά συμφέροντα, προκειμένου να αποσυρθεί το ταχύπλοο «Sea Star», ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΟΙΧΟΥ που ανήκει στο δήμο Τήλου και πραγματοποιεί δρομολόγια από και προς τη Ρόδο, καταγγέλλει πως δέχεται το τελευταίο διάστημα η δήμαρχος του νησιού, Μαρία Καμμά.
Μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, η κ. Καμμά επισημαίνει πάντως πως παρά τις πιέσεις, το πλοίο θα συνεχίσει κανονικά τα δρομολόγιά του, ενώ σημειώνει ότι θα ζητήσει συνάντηση με τον υπουργό Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη προκειμένου να τον ενημερώσει για την κατάσταση.
Επίσης, θα επιχειρήσει να διεκδικήσει εκ μέρους του δήμου την είσπραξη του 50% των εισιτηρίων από τον χειμώνα, που το πλοίο επιδοτείται με τρία δρομολόγια την εβδομάδα.
Όπως ανέφερε η δήμαρχος, η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρόδου για πλειστηριασμό του Sea Star μετά από προσφυγή τεχνικής εταιρείας για οφειλόμενα ποσά, αναβλήθηκε για το 2016, καθώς ο δήμος έχει προσφύγει δικαστικά εναντίον της συγκεκριμένης τεχνικής εταιρείας για πλημμελή επισκευή, η οποία - όπως τόνισε - ακινητοποίησε το πλοίο, πέρυσι το καλοκαίρι, για ενάμιση μήνα, μέσα στην υψηλή περίοδο Ιουλίου - Αυγούστου.
Η δήμαρχος Τήλου ζητά ισονομία και ισο Πολιτεία και καταγγέλλει πως «υπάρχουν εκπρόσωποι φορέων, επιχειρήσεων και πολιτικοί που δεν στηρίζουν ένα πλοίο το οποίο αποδεδειγμένα έδωσε φτερά ανάπτυξης στο νησί».
ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΟΙΧΟΥ
source: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=282942&catID=5
ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΟΙΧΟΥ…
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
我要回复
回复内容
验 证 码
看不清?更换一张
匿名发表 
脚注栏目
访问统计
脚注信息

杭州伟霖能源科技有限公司网站 Copyright(C)2009-2019 技术支持:彬宇科技